معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران در حاشیه بزرگداشت روز مهندس :
مهندسان دانشگاه را در مسیر پیشرفت همراهی میکنند
در مراسم روز مهندس، معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایران با تبریک به مهندسان دفتر فنی، بر اهمیت اجرای استاندارد پروژههای عمرانی و همکاری تیمی تأکید کرد و از آغاز بررسی وضعیت ایمنی مراکز درمانی با تشکیل کارگروه ویژه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت بزرگداشت روز مهندس، دکتر پیمان نامدار معاون توسعه دانشگاه، به همراه جمعی از مدیران این معاونت با حضور در دفتر فنی دانشگاه، این روز را به مهندسان تبریک گفت.
در این دیدار، دکتر نامدار ضمن خوشامدگویی به محمدرضا سالاری، سرپرست جدید مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه، از زحمات دکتر رستمپور تقدیر کرد و تأکید داشت: تغییرات مدیریتی بهمعنای ضعف عملکرد یا کمبود ظرفیت نیست، بلکه گامی برای ایجاد تحول و همگامسازی سیستمهاست.
وی با اشاره به اهمیت منابع انسانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: دانشگاه توجه ویژهای به نیروی انسانی دارد و از نظر رفاهی وضعیت مطلوبی در مقایسه با بسیاری از دانشگاهها داریم. همچنین پرداخت اضافهکار و کارانه کارکنان، پزشکان و فراگیران بهموقع انجام شده و هیچ تأخیری در این زمینه نداریم.
تأکید بر اهمیت عملکرد مهندسان در پروژههای دانشگاه
معاون توسعه دانشگاه ضمن تبریک روز مهندس به اعضای دفتر فنی تصریح کرد: من از تلاشهای شما آگاه هستم و میدانم که برای به ثمر رسیدن هر پروژه عمرانی، واحدهای مختلف ازجمله مهندسی، مالی و بودجه درگیر هستند.یکی از معیارهای عملکرد رییس دانشگاه انجام موفق پروژه های عمرانی در زمانی ریاستش می باشد، بنابراین اجرای صحیح پروژهها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی بر لزوم همکاری و همدلی در اجرای پروژههای عمرانی تأکید کرد و افزود: همه ما در یک تیم هستیم و باید با اعتماد و هماهنگی، پروژهها را بهصورت استاندارد و اصولی به سرانجام برسانیم. وزارت بهداشت ۱۸ درصد از بودجه خود را به طرحهای عمرانی اختصاص داده است، بنابراین ضروری است که این منابع مالی تخصیص یافته درست و با صیانت کامل هزینه شوند. نظارت بر قراردادهای پیمانکاران، بررسی هزینهها با مستندات شفاف و توجیهپذیر از جمله اقداماتی است که باید با دقت انجام شود.
توجه ویژه به تاسیسات و ایمنی مراکز درمانی
دکتر نامدار در ادامه با اشاره به اهمیت حوزه تأسیسات، از مهندسان خواست بازدیدهای دورهای از تأسیسات را جدی بگیرند و به بهسازی آن بپردازند. وی افزود: بازسازی تأسیسات ممکن است کمتر دیده شود، اما غفلت از آن میتواند خسارات سنگینی به بار آورد. توجه به ژنراتورها، لندری، برق و سایر بخشهای تأسیساتی از ضروریات است.
در پایان، مهندسان دفتر فنی دانشگاه از اتمام پایش وضعیت ایمنی سازهای، غیرسازهای و حریق در مراکز درمانی و بهداشتی خبر دادند و اعلام کردند که نتایج این بررسیها بهصورت مکتوب و در قالب یک بانک اطلاعاتی تدوین شده است.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این زمینه تصریح کرد: اطلاعات جمعآوریشده باید بهطور کامل گزارش و در یک کارگروه تخصصی بررسی شود تا در خصوص تأمین بودجه برای ایمنسازی مراکز درمانی و بهداشتی تصمیمگیری صورت گیرد. نخستین جلسه این کارگروه از هفته آینده با بررسی ساختمانهای قدیمی بیمارستان رسول اکرم (ص) آغاز خواهد شد.
کامنت