• 1401/10/11 - 13:33

مراسم معارفه معاون جدید توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

مراسم معارفه خانم دکتر ساجده ریاضی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه برگزار شد

9600.mp3 مراسم معارفه معاون جدید توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیر و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ در روز شنبه دهم دیماه مراسم معارفه دکتر ساجده ریاضی معاون جدید توسعه مدیریت و منابع با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه ، دکتر علیرضا آموزنده معاون پیشین توسعه مدیریت و منابع و دیگر مدیران این حوزه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این مراسم به اهمیت کارآفرینی و نقش معاونت توسعه در حمایت و تقویت شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و افزود سرمایه گزاری در این شرکت ها حائز اهمیت است.

وی به لزوم درآمدزایی اشاره کرد و گفت این درآمدزایی باید به گونه ای باشد که هم دانشگاه و هم پرسنل از آن بهره مند شوند.

پازوکی از مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع خواست که بحث کارآفرینی به صورت جدی پیگیری و انجام شود.

وی در مورد  برنامه ریزی و  پیاده سازی سیاست های افزایش جمعیت صحبت کرد و آن را از دغدغه های اصلی جامعه برشمرد.

اهمیت فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.

پازوکی گفت هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات در حوزه معاونت توسعه می تواند بسیار کمک کننده و کارساز باشد. بهره گیری از تکنولوژی های جدید باعث انجام امور با دقت و سرعت بیشتری خواهد شود و استفاده نکردن از آن به عقب ماندن و حذف دانشگاه منجر خواهد شد.

رئیس دانشگاه به اهمیت چابک سازی سازمانی اشاره کرد و ایجاد انگیزه در نیرو ها را از وظایف مهم مدیران حوزه توسعه برشمرد.

پازوکی در مورد دستاورد های دانشگاه علوم پزشکی ایران  در سال جاری صحبت کرد .افتتاح دو بیمارستان در ماه های قبل و افتتاح سومین بیمارستان تاپایان سال جاری و همچنین کسب رتبه یک جهانی در رتبه بندی تایمز در میان دانشگاه های دنیا از دستاوردهای مهم دانشگاه عنوان شد.

در پایان جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از زحمات دکتر علیرضا آموزنده قدردانی کرد و با اهدای لوح انتصاب به خانم دکتر ساجده ریاضی برای وی آرزوی موفقیت کرد.

پایان مطلب.//

• گروه اخبار : معاونت توسعه مدیریت و منابع,مدیریت منابع انسانی,مدیریت امور مالی,مدیریت برنامه ریزی بودجه,مدیریت فنی,مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری,مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی,رفاه و تعاون
محمد هادی سراج هاشمی

محمد هادی سراج هاشمی