• 1401/10/12 - 08:42

سومین کارگروه کارشناسی بهره وری دانشگاه برگزار شد.

سومین نشست کارگروه کارشناسی بهره وری دانشگاه در روز یکشنبه 11 دی ماه سال جاری با حضور اعضا کارگروه در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه برگزار شد.

9630.mp3 سومین کارگروه کارشناسی بهره وری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری؛ سومین نشست کارگروه کارشناسی بهره وری دانشگاه در روز یکشنبه 11 دی ماه سال جاری با حضور اعضا کارگروه در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه با توجه به ضرورت اجرای برنامه های بهبود بهره وری در راستای بند "و" تبصره 18 قانون برنامه بودجه سال 1401، برگزار شد.

در این نشست دکتر مالمون، نماینده بهره وری دانشگاه به شرح مختصری از پروژه پیشنهادی حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع پرداخت. در ادامه اعضاء کارگروه نظرات پیشنهادی خود را در خصوص اولویت های بهره وری معاونت درمان، آموزش، توسعه مدیریت و منابع، بین الملل و بهداشت بیان نمودند.

در این جلسه مقرر گردید، اولویت های بهره وری با افزایش درآمد در سطح معاونت ها خصوصاً معاونت بین الملل تعیین شود تا در جلسه آتی کارگروه بهره وری دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گیرد.