• 1401/12/08 - 08:39

دبیرخانه جشنواره نظام پیشنهادات و مدیریت دانش برگزار شد.

12064.mp3 دبیرخانه جشنواره نظام پیشنهادات و مدیریت دانش برگزار شد.

باتوجه به برگزاری "اولین جشنواره نظام پیشنهادات و مدیریت دانش"، دبیرخانه جشنواره نظام پیشنهادات و مدیریت دانش با موضوع " بررسی پیشنهادات و دانش های ثبت شده " در روز یکشنبه مورخ 1401/12/07 از ساعت 11:00 لغایت13:00 در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری برگزار گردید. در این جلسه ضمن بررسی و تبادل نظر در خصوص پیشنهادات و دانش های ثبت شده و داوری شده توسط سایر کمیته های تخصصی معاونت های دانشگاه، تعداد 50 پیشنهاد  و 24 دانش ثبت شده در سامانه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بررسی توسط دبیرخانه جشنواره نظام پیشنهادات و مدیریت دانش در سامانه مربوطه ثبت و پیشنهاد دهندگان و ثبت کنندگان دانش می توانند جهت اطلاع از نتیجه بررسی به سامانه نظام پیشنهادات به آدرس http://suggestion.iums.ac.ir  و سامانه مدیریت دانش به آدرسkm.behdasht.gov.ir مراجعه نمایند.

• کد خبر : 12064