• 1401/12/27 - 18:02

12745.mp3 برگزاری نشست بررسی برنامه های عملیاتی مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، بیمارستانهای یافت آباد و لولاگر

نشست بررسی برنامه های عملیاتی سال 1402 مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، بیمارستانهای یافت آباد و بیمارستان لولاگر در روز شنبه 1401/12/27 از ساعت 11:00 الی 14:30 با حضور تیم برنامه عملیاتی دانشگاه و مدیران واحدهای فوق الذکر در دفتر مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری برگزار گردید. در ابتدای این نشست آقای شجاعی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری در خصوص اهمیت تدوین برنامه های عملیاتی بر اساس اهداف راهبردی دانشگاه تاکید نمودند.

در این نشست به بررسی مجدد برنامه های عملیاتی واحدهای مذکور پرداخته شده و نکات پیشنهادی جهت اصلاح برنامه ها و گزارشات عملکرد توسط تیم برنامه عملیاتی داده شد. مقرر گردید برنامه ها با اصلاح موارد مجددا به مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری ارسال گردد.