• 1402/05/22 - 06:43

18794.mp3 برگزاری دهمین آزمون دوره توجیهی بدو خدمت بصورت کشوری در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران، خانم موسوی مدیر اجرایی آزمون و رئیس اداره آموزش و توسعه کارکنان و مدیران دانشگاه گفت: ارتقای دانش و مهارت کارکنان و توسعه شاخص های خدمت به هموطنان، مهمترین هدف دانشگاه از برگزاری این آزمون است.یکی از آموزشهای بسیار سودمند در حوزه کارکنان آموزش توجیهی بدو خدمت است. وی افزود آموزش های لازم برای سازگاری با فضای کاری و اجتماعی سازمان باعث می شود کارکنان به نحو شایسته ای نسبت به اهدف و ارزشهای سازمان احساس تعهد کنند.

دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان قطب 10کشوری، از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مسئول برگزاری دهمین دوره آزمون هماهنگ کشوری توجیهی بدو خدمت انتخاب شد. در این آزمون تعداد 599 نفردر دو نوبت صبح  در روز پنجشنبه 19مرداد ماه سال جاری و با حضور جناب آقای دکتر رستم پور ناظر محترم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و دیگر عوامل اجرایی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.