کسب مقام اول تیم شطرنج آقایان علوم پزشکی در مسابقات کارکنان دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
تیم اعزامی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به مسابقات شطرنج کارکنان دولت استان تهران در بخش آقایان، مقام اول مسابقات را کسب کرد.
همچنین در این دوره از مسابقات که به روش سوئیسی برگزار شد؛ علاوه بر مقام اول تیمی، در بخش انفرادی آقای ابراهیم قمری در میز اول به مقام دوم، آقای علی عسگری در میز دوم به مقام اول، آقای صمد متقیگلشن در میز چهارم به مقام دوم و آقای علی بوستان در میز سوم به مقام سوم دست یافتند و آقای علی عسگری با کسب 100 درصد امتیاز از مجموع 6 بازی، بالاترین امتیاز را در بین آقایان شرکت کننده در مسابقات کسب کردند.
اعضای تیم شطرنج دانشگاه آقایان ابراهیم قمری، علی عسگری، صمد متقی گلشن، علی بوستان، مجید ارشادی به سرپرستی آقای محمد حسین حسینی بوده اند. کسب این افتخار را به این همکاران و جامعه دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک می گوییم.

دفعات مشاهده: 50 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر