برگزاری جلسه مجمع بررسی عملکرد بیمارستان شهدای یافت آباد و امام حسین بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۲ |
جلسه مجمع بررسی عملکرد بیمارستانهای شهدای یافت آباد و امام حسین (ع) بهارستان   روز سه شنبه مورخ 11 دی  ماه 97 ازساعت 14 تا 18 با حضور آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه برگزار شد. در این جلسه ، صورتهای مالی سال 96 بیمارستانها بررسی و گزارش حسابرس مستقل دانشگاه ارائه شد.
با توجه به آمار اعمال جراحی در بیمارستان یافت آباد، ارزیابی  عملکرد پزشکان جراح  راجزو تکالیف معاونت درمان دانستند. ایشان عنوان نمودند بیمارستانهای مستقل و هیئت عامل آنها بایستی پایش مداوم بر شاخصهای درمانی و مالی خود داشته باشند ،و با توجه به ماهیت تفاهم نامه و آئین نامه این بیمارستانها حداقل به نقطه سربه سر مالی برسند ، همچنین تلاش بر ایجاد تراز مالی مثبت و افزایش شاخص خوداتکایی نمایند . ایشان بررسی سرانه نیروی انسانی درمانی و پشتیبانی واحدها توسط معاونتهای مربوطه را ضروری دانستند.
با توجه به ارزیابی وضعیت عملکرد بیمارستان امام حسین (ع) بهارستان ، ایشان به توسعه تختهای فعال، کاهش کسورات بیمارستان، کنترل هزینه ها ، رسیدن به نقطه سربه سر مالی ، عدم افزایش نیرو با توجه به شاخص نیروها وتشویق پزشکان جراح جهت افزایش جراحی نمودند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر