برگزاری جلسه ارزیابی دهمین دوره جایزه تعالی منابع انسانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۹ |
مراسم افتتاحیه ارزیابی و سایت ویزیت  دهمین دوره جایزه تعالی منابع انسانی دانشگاه با حضور جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه، هیات رئیسه محترم، معاونین و مدیران و کارکنان محترم دانشگاه در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 97/09/19 و 97/09/20 در سالن VIP مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم ابتدا سرکار خانم حیدرزاده مدیر محترم منابع انسانی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به تیم ارزیابی، ریاست محترم دانشگاه و کلیه حضار در مراسم، به تشریح مجموعه فعالیت های انجام شده در راستای پیاده سازی مدل تعالی منابع انسانی در دانشگاه از آغاز پروژه تا کنون پرداختند.

سپس جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به ارزیابان محترم و حاضرین در مراسم بیان نمودند: با توجه به استراتژی دانشگاه مبنی بر حرکت به سوی دانشگاه هزاره سوم، توجه به حوزه منابع انسانی و توانمندسازی کارکنان را یکی از استراتژی ها و برنامه های محوری سازمان قلمداد نمودند و همچنین در راستای تحقق کیفیت و بهبود مستمر در سازمان،  بر استقرار مدل تعالی منابع انسانی در یک برنامه دراز مدت در دانشگاه تاکید نمودند.

همچنین پس از انجام مراسم افتتاحیه، بررسی معیار 1 و 2 مدل (رهبری و استراتژی) با حضور ریاست محترم دانشگاه و سایر رهبران، معاونین و مدیران دانشگاه و پاسخ به سوالات تیم ارزیابی براساس معیار و زیرمعیار ها و منطق رادار برگزار گردید.

ضمنا برنامه ارزیابی جایزه تعالی منابع انسانی دانشگاه، طی روزهای دوشنبه و سه شنبه براساس مدل و معیارهای مربوطه با حضور کلیه اعضاء محترم کمیته راهبری، کمیته اجرایی، متولیان معیارها و سایر دست اندرکاران، طبق جدول زمانبندی شده انجام گردید و مصاحبه های کانونی صورت پذیرفت. در نهایت جلسه اختتامیه جایزه تعالی در روز سه شنبه مورخ 20/09/97 از ساعت 14:30 لغایت  15:30 در سالن VIP  مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار گردید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 181 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر