برگزاری جلسه شورای مدیران آذرماه حول دو محور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۲ |
جلسه شورای مدیران معاونت توسعه حول دو موضوع،مقایسه گزارش عمکرد شش ماه اول سال 96 و 97 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه؛ این نشست با حضور آقای دکتر مبارکی، معاون توسعه مدیریت و منابع با مدیران حوزه بودجه،مالی،امورپشتیبانی و رفاهی،توسعه منابع انسانی ،توسعه و تحول اداری،دفتر فنی و حقوقی علوم پزشکی ایران مورخ دهم آذرماه در دفتر معاونت توسعه برگزار گردید.
دکتر مبارکی در ابتدای جلسه با اشاره به سیاست دانشگاه و  این معاونت در خصوص افزایش سایق های انگیزشی و افزایش روحیه مشارکت کارکنان در بهبود روند کاری بحث "انتخاب کارمند نمونه" را مطرح نمودند. وضمن اشاره به  اهمیت این امر متذکر شدند که این اهم می بایست بر اساس شاخص های استاندارد و سیستمی در قالب فرم و یا سامانه ارائه شود.
پیرو این مبحث کارگروهی با مسولیت آقای سرابی انتخاب شد تا شاخص و الگو های استاندارد تعیین شوند.
در ادامه به بررسی گزارش های عملکرد مقایسه ای سال 96 و 97 در حوزه مدیریت های زیرمجموعه پرداختند و توصیه کردند که ضمن می بایست احصاء عملکرد ها و اصلاح روش های و فعالیت های اصلاحی و اجرایی که بصورت متمایز انجام شده را ارائه دهند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 222 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر