جلسه مجمع بررسی عملکرد بیمارستان شهید فهمیده برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
جلسه مجمع بررسی عملکرد بیمارستان شهید فهمیده   روز سه شنبه سیزدهم آذر  ماه با حضور آقای دکتر ناصری پور رییس دانشگاه برگزار شد.
دراین جلسه آقای دکتر ناصری پور ،دکتر مبارکی ، آقای بزرگ مقام ، دکتر توکلی ، دکتر حدیقی، دکتر برزگر،  آقای سرابی ، آقای مزدکی و هیئت عامل مرکز حضور داشتند . در این جلسه ، عملکرد مالی سال 96 بیمارستان بررسی و گزارش حسابرس مستقل دانشگاه ارائه شد.
در ابتدا گزارش حسابرسی صورت  مالی سال 96 توسط حسابرس مستقل دانشگاه قرائت و به سمع اعضای مجمع رسانده شد.    سپس   مدیر عامل بیمارستان خانم دکتر جهانفر گزارشی از عملکرد فنی سال 96 را ارائه نمود ، در نهایت عملکرد مالی مرکز توسط دبیرخانه امور مجامع مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت .
رییس دانشگاه عنوان نمود مدیر عامل بیمارستانها بایستی تسلط و اشراف کامل بر اطلاعاتی همچون ضریب اشغال تخت ، متوسط اقامت بیمار ، تعداد بیماران بستری شده ، تعداد نیروی انسانی و.. داشته باشند.
وی تاکید نمود در خصوص جذب پزشکان فوق تخصص ابتدا بایستی تعداد ارجاعات رشته های فوق بررسی و از نظر درآمد و هزینه تحلیل گردد ، تا موجب ایجاد بار مالی جدید و مضاعف به بیمارستان نشود. همچنین توجه به اقتصاد درمان در بیمارستانها را از نکات جدی و مورد توجه بیان نمود.
در خصوص کنترل هزینه حاملهای انرژی نیز پیگیری واحدها و مراجعه به اداره های مربوطه را ضروری دانست.
 با توجه به وضعیت عملکرد درمانی و مالی بیمارستان در سال 96 و مقایسه ترند با سال 95 ، آقای دکتر ناصری پور جهت بهبود شاخصهای خوداتکایی  بیمارستان توصیه هایی را بیان نمود و توجه به نرم دانشگاه ،تاکید بر کاهش هزینه های پرسنلی با داشت.

دفعات مشاهده: 192 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر