جلسه کمیته ورزشی کار کنان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱ |
صبح امروز سه شنبه اول آبان ماه ، جلسه شورای ارتقاء سلامت کارکنان با هدف تعامل و همفکری در راستای افزایش سلامت کارمندان و با حضور آقایان دکتر مبارکی معاونت معاونت توسعه مدیریت و منابع ،سرابی، مزدکی، پورسمایی و ... در دفتر معاونت توسعه برگزار شد.
آقای پورسمایی از تشکیل زیر کمیته های تخصصی در رشته های فوتسال،والیبال،کوهنوردی و هیئت ورزشی خبر داد و افزود : غیر از برگزاری مسابقات، برنامه های تفریحی و فرهنگی در قالب همایش های پیاده روی، گلگشت به همراه خانواده بصورت فصلی در دستور کار کمیته ورزش کارکنان جهت افزایش سلامت جسمانی و روانی کارکنان قرار خواهد گرفت.
دکتر مبارکی تاکید کرد: در راستای ترغیب و افزایش انگیزه کارکنان، بررسی و بهبود فضای فیزیکی محیط کار ، مشارکت کارکنان در اجرای بهینه برنامه ها و همایش های ورزشی و احترام به سلائق پرسنل در قالب نظر سنجی و اعمال آن در روند برنامه ها و اطلاع رسانی همه جانبه پرسنل از تقویم ورزشی مدون از جمله مواردی است که اعضای کمیته ورزش کارکنان باید با جدیت پیگیر باشند.

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر