کارگاه آموزشی «آشنایی با ویژگی های دانشگاه نسل سوم برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۹ |
کارگاه آموزشی «آشنایی با ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم» با حضور مدیر بودجه دانشگاه ، معاونین ، روسای گروهها ، کارشناسان و کارکنان مدیریت بودجه در روز دوشنبه 29 مرداد ماه ۱۳۹۷ از ساعت 8 الی 10 با ارائه آقای دکتر حسین صفری در سالن جلسات امور مالی ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه که با هدف ایجاد تغییر نگرش و الزامات مربوط با دانشگاه نسل سوم برگزار گردید در خصوص مفاهیم دانشگاه‌های نسل اول، دوم و سوم، تاریخچه و روند شکل‌گیری ، شاخص‌ها و کارآفرینی و برخی از صلاحیت‌ها و شایستگی‌های دانشگاه‌های نسل سوم مطالبی ارائه گردید. در پایان نیز کارکنان به ایراد نظرات و دیدگاه‌های خود در این خصوص پرداختند و پرسش و پاسخ توسط مدعوین انجام شد .

دفعات مشاهده: 505 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر