جلسه کارگروه مدیریت سبز دانشگاه برگزار گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱ |
جلسه کارگروه مدیریت سبز روز دوشنبه اول مردادماه در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار گردید.  این جلسه در رابطه با مبحث مدیریت سبز و کاهش اتلاف و هزینه های انرژی بحث و تبادل نظر شد و با عنایت به اینکه الگوی رفتاری دانشگاه باید در این زمینه مشخص باشد، تصمیماتی اتخاذ گردید.
همچنین به منظور تسهیل و تسریع ارائه خدمات تأسیساتی مقرر شد یک نفر در ستاد دانشگاه مسئول گرفتن پیام های مربوط به مشکلات تاسیساتی پردیس همت باشد و کار از طریق ایشان توزیع گردد. همچنین اطلاع رسانی لازم در این زمینه و ارائه نکات آموزشی در خصوص کاهش مصرف انرژی از طریق نصب در تابلوهای اعلانات و پیامک انجام شود.
تعیین فردی به عنوان «مسئول پیگیری اجرای مدیریت سبز در دانشگاه» و واحدهای تابعه و تشکیل کارگروهی مشابه در واحدها از جمله مصوبات این کارگروه بود. راهکارهای کاهش مصرف انرژی در پروژه های عمرانی در حال ساخت، بازدید از تأسیسات مکانیکی و برقی واحدها تابعه، بررسی نحوه خریدهای تاسیساتی در پروژه های در حال احداث، اتخاذ تدابیر جهت کاهش مصرف آب و احیاء آب تصفیه خانه، استفاده از لامپ های اس ام دی و سنسور جهت روشنایی راهروها و سرویس های بهداشتی از دیگر مباحث جلسه بود.

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر