پایگاه تابستانه ورزشی کودک و نوجوان ویژه فرزندان دانشگاهیان فرهیخته راه اندازی شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۷ |
تابستان، فرصت مغتنمی است که فعالیتهای پرورشی به شکلی متنوع وجذاب تر از فعالیت های سال تحصیلی و متناسب  با نیازهای روحی دانش آموز ادامه پیدا کند.  لذا به منظور دستیابی به اهداف مطلوب پرورشی درطول تابستان و جلوگیری از تاثیرات منفی و آفات اوقات فراغت زیاد فرزندان، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در راستای ارتقاء آگاهی و بینش فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی، برنامه های تابستانی را به گونه ای آماده نموده است که درعین بالابودن محتوای مناسب و ارائه جذاب آنها، مکمل فعالیتهای ورزشی ،علمی ،هنری و پرورشی درطول سال تحصیلی نیز باشد. پایگاه تابستانی امسال با حضور مربیان مجرب در رشته های متنوع ورزشی( فوتبال، ژیمناستیک، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، شنا، مهارتهای بنیادی و شطرنج ) فرهنگی( معرق، نقاشی، قرآن، هوافضا، سفال، کارگاه سنگ، آسمان نما و خوشنویسی) به تفکیک در دو بخش دختران و پسران در کانون فرهنگی تربیتی قدس برگزار می شود.
 مهلت ثبت نام در آکادمی ورزشی از بیست و هشتم خرداد لغایت چهارم تیرماه سال نود و هفت می باشد که توسط مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی (اداره رفاه و تعاون) دانشگاه انجام خواهد شد. کلاس‌های پایگاه تابستانی ورزشی از رده سنی 6 الی 13 سال در دو نوبت صبح و بعد از ظهر از نهم تیر ماه لغایت چهاردهم شهریور ساعت 8:15 تا 15 به همراه میان وعده و نهار روزانه محقق می گردد.
همکاران علاقمند می توانند برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به آدرس: پردیس همت دانشگاه،ساختمان ستاد، طبقه اول، اداره رفاه و تعاون مراجعه و یا با شماره های 86702107 و 86702117 تماس برقرار کنند.
شایان ذکر است ارائه گواهی سلامت از درمانگاه دانشگاه برای متقاضیان در زمان ثبت نام الزامی می باشد.

دفعات مشاهده: 610 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر