اولین جلسه کمیته فنی پیاده سازی بیمارستان های مستقل برگزار گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۰ |
اولین جلسه کمیته فنی پیاده سازی بیمارستان های مستقل روز یکشبه 30 اردیبهشت ماه در دفتر معاونت توسعه برگزار گردید. در ابتدای جلسه توضیحات کاملی در خصوص ضرورت اجرای کامل دستورالعمل بیمارستان های مستقل مطرح شد و در این خصوص همکاران نقطه نظرات کلی خود را بیان نمودند. در این جلسه مقرر گردید نقش کمیته با توجه به وظایف برشمرده شده نظیر آموزش های لازم و نظارت و کنترل بر فعالیت های انجام شده در دو بعد راهنمایی و نظارت تعریف شود و بر همین اساس برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
پس از بحث و تبادل نظر تصمیماتی در خصوص تسهیل پیاده سازی دستورالعمل و فراهم کردن مقدمات لازم جهت تحویل بیمارستان ها اتخاذ گردید. تنظیم متن موافقتنامه و پیوست های لازم، تهیه پکیج های آموزشی لازم، مستندسازی فرآیندها و الگوریتم های موردنیاز مجموعه دستورالعمل بیمارستان مستقل و راه اندازی سایت بیمارستان مستقل از جمله مصوبات این جلسه بود.

دفعات مشاهده: 376 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر