جلسه تکریم و معارفه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ |
جلسه تکریم و معارفه مدیریت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع مورخ  15 اسفندماه در سالن شورای ستاد مرکزی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ جلسه تکریم مهندس امیری و معارفه دکتر تهرانی به عنوان سرپرست جدید مدیریت آمار وفناوری اطلاعات با حضور دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع، رضا پورسمائی سرپرست مدیریت پشتیبانی و امور رفاه، کارکنان حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات  امروز سه شنبه 15 اسفند ماه در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدا دکتر مبارکی عنوان کرد: بخش حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات  نقش خیلی مهم در حیطه سلامت را ایفا می نماید، همچنین برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم ، این حوزه بسیار حائز اهمیت است.
معاون توسعه ، مدیریت  و منابع دانشگاه اظهار کرد: بحث خلق ثروت از طریق بخش IT جز انتظارات ریاست دانشگاه می باشد که این نیازمند توسعه زیر ساختهای لازم و رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری می باشد ، همچنین تمام پرسنل این بخش باید با حضور مدیر جدید تمام سعی و تلاش خود را برای ارتقا و تحقق اهداف تعیین شده بکار گیرند.
وی ، اتوماسیون و اینترنت را به عنوان ویترین کار حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات معرفی و بیان کرد: پتانسیل های خوبی در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه وجود دارد و یکی از سیاست های منابع انسانی ، بهره گرفتن از نیروی های بالقوه داخلی هست، لذا با استفاده از این امتیاز ، باید مسیر حرکت ، راهبردها و برنامه ها  را مشخص نمود و بر اساس آن گام برداشت.
دکتر مبارکی از زحمات مهندس امیری در طول خدمت تشکر و قدردانی نمود و همچنین ضمن خیر مقدم به دکتر طهرانی برای ایشان آرزوی توفیق و اظهار امیدواری کرد: با حضور ایشان و همکاری سایر پرسنل حوزه IT شاهد رشد و شکوفایی در دانشگاه علوم پزشکی ایران باشیم.
در ادامه مهندس امیری گفت: موفقیت در هر بخش نتیجه کار جمعی می باشد، لذا در این جا از تمام زحمات پرسنل مدیریت فناوری اطلاعات تشکر می نمایم و امیدوارم با مدیریت دکتر طهرانی و همیاری سایر همکاران شاهد  وضعیت ایده ال در حوزه IT باشیم.
مدیر پیشین مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه خاطر نشان کرد: بخش IT  هزینه بر است و ما در طول دوره سعی کردیم بر اساس برنامه عملیاتی ، به توسعه و تکمیل زیر ساختهای لازم بپردازیم.
مهندس امیری ضمن آرزوی سربلندی برای دانشگاه از آن به عنوان خانه خود یاد کرد و حضور در دانشگاه علوم پزشکی ایران را جزء افتخارات خود برشمرد .
سپس دکتر طهرانی سرپرست جدید مدیریت آمار و فناوری دانشگاه بیان کرد: با توجه به پوشش بیش از 5 میلیون نفری دانشگاه علوم پزشکی ایران و پیچیدگی کار در بخش ارائه خدمات بهداشتی درمانی ، می توان گفت جایگاه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در دانشگاه حائز اهمیت و منحصر به فرد است.
وی تصریح کرد: علاوه بر پیگیری اهداف دوره قبل و نگه داری زیر ساختهای موجود ، یکی از مهمترین ماموریتهای ما در این زمان پرداختن به محتوای مدیکال و سلامت است تا بتوانیم در راستای اهداف والای دانشگاه گام برداریم.
در پایان مراسم ، لوح تقدیر رییس دانشگاه به مهندس امیری اهدا و حکم ابلاغ دکتر طهرانی تقدیم وی شد.

دفعات مشاهده: 441 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر