جلسه بررسی عملکرد مالی دانشکده پرستاری و مدیریت با حضور رییس دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
جلسه مجمع پایش عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه در سال 96 روز سه شنبه مورخ  17 بهمن ماه با حضور دکتر آقای دکتر مبارکی معاون توسعه دانشگاه  برگزار شد.
دراین جلسه دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی ، آقای مزدکی مدیر امور مالی، آقای سرابی مدیر بودجه و پایش عملکرد، روسا، مدیران و روسای امور مالی دانشکده های مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و پرستاری و مامائی  حضور داشتند و عملکرد مالی سال 95 مراکز مذکور، بررسی و گزارش حسابرسان مستقل دانشگاه ارائه شد.
در ابتدا گزارش حسابرسی صورت های مالی سال 95 توسط حسابرس مستقل دانشگاه قرائت شد و به سمع اعضای مجمع رسانده شد. سپس روسا و مدیران مراکز گزارشی از عملکرد سال 95 و برنامه ها و اقدامات اجرایی سال 96 را ارائه نمودند و در نهایت عملکرد مالی مراکز توسط دبیرخانه امور مجامع مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
در پایان معاونین دانشگاه تکالیفی را جهت بهبود شاخص های مالی در سال آتی به منظور تحقق هر چه بهتر اهداف مالی دانشگاه و مدیریت کارآمد منابع مراکز آموزشی و درمانی تعیین نمودند.
در پایان دکتر مبارکی درراستای بهبود شاخص های مالی در سال آتی به منظور تحقق هر چه بهتر اهداف دانشگاه و مدیریت کارآمد منابع دانشکده ها توضیحاتی را بیان کرد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 179 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر