جلسه بررسی عملکرد مالی دانشکده پیراپزشکی با حضور رییس دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ |
متن خبر مورد نظرجلسه عملکرد مالی دانشکده پیراپزشکی با حضور دکتر ناصری پور  رییس دانشگاه روز سه¬شنبه مورخ 10  بهمن ماه  در سالن شورای طبقه ششم ستاد مرکزی برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه عملکرد مالی دانشکده پیراپزشکی روز سه شنبه مورخ 10  بهمن ماه  با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر توکلی معاون درمان، مزدکی مدیر امور مالی، سرابی مدیر بودجه و پایش عملکرد، رییس و مسئول امور مالی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
 در این جلسه عملکرد مالی سال 95 مراکز مذکور، بررسی و گزارش حسابرس دانشگاه ارائه شد. همچنین در این جلسه گزارش حسابرسی سال 95 توسط حسابرس مراکز قرائت و گزارش عملکرد مقایسه ایی سالهای 94 و 95 واحد بررسی  گردید.
 همچنین برنامه ها و اهداف مالی سال 96 که از طرف رئیس واحد مربوطه ارائه شد  و حسابرس واحد  در خصوص تصویب حساب ها، ترازنامه و صورت های مالی توضیحاتی بیان کرد.
در پایان دکتر ناصری پور و معاونین دانشگاه ، تکالیفی را جهت بهبود شاخص های مالی در سال آتی به منظور تحقق هر چه بهتر اهداف مالی دانشگاه و مدیریت کارآمد منابع مراکز آموزشی و درمانی تعیین نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 415 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر