سی و ششمین همایش معاونین توسعه دانشگاه‌های علوم پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ |
سی و ششمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته روز چهارشنبه 11 بهمن ماه 1396 با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در مرکز همایشهای رازی آغاز به کار نمود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: سی و ششمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته روز چهارشنبه 11 بهمن ماه 1396 با حضور دکتر صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونین توسعه دانشگاهها در مرکز همایشهای رازی آغاز به کار کرد.
دکتر جلیل کاوه مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و دبیر سی و ششمین همایش معاونین توسعه دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی  کشور در حاشیه برگزاری همایش عنوان داشت: این همایش با هدف بررسی موضوع منابع انسانی و بودجه سال 1397 با حضور دکتر صدر السادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ، معاونین توسعه دانشگاهها  ، مدیران کل حوزه معاونت توسعه و مشاوران توسعه برگزار می شود.
وی بیان کرد: همایش امروز با سخنرانی دکتر صدر السادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت آغاز می شود و در طول صبح چند سخنرانی داریم و در عصر امروز 6 کارگاه پیرامون " منابع انسانی ، جذب نیرو، بهره وری منابع انسانی ، تشکیلات منابع انسانی ، بیمارستان های هیئت امنایی و بودجه" تشکیل می گردد.
این همایش تا فردا پنج شنبه 12 بهمن ماه در مرکز همایش های رازی ادامه دارد.
دکتر کاوه در خصوص برنامه های همایش فردا اظهار کرد: در روز دوم همایش معاونین توسعه دانشگاههای علوم پزشکی  دکتر هاشمی مقام عالی وزارت سخنرانی دارد و همایش با جمع بندی گزارشات و برنامه اختتامیه پایان می یابد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 405 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر