مراسم تودیع و معارفه مدیریت مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۵ |
مراسم تکریم جناب آقای دکتر صادقی ومعارفه جناب آقای محمدرضا صباغیه سرپرست مدیریت مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران در تاریخ 96/10/23 برگزار شد.
در این مراسم دکتر مبارکی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع، جناب آقای دکتر شریعت ریاست محترم مرکز  و جناب آقای دکتر قدیر معاون آموزشی گروه روانپزشکی و جناب آقای دکتراحمد خوانیها  معاون آموزشی مرکز روانپزشکی ایران، اعضای هیئت علمی مرکز و پرسنل حضور داشتند.
در ابتدای این مراسم دکتر شریعت ریاست مرکز ضمن قدردانی از خدمت صادقانه و همکاری خالصانه مدیر پیشین برای ایشان آرزوی توفیق و موفقیت روزافزون نمود. در ادامه آقای دکتر مبارکی ضمن قدردانی از تلاش مدیریت پیشین این مجموعه، برای ایشان آرزوی توفیق نمودند و همچنین بخاطر پیشرفت خوب بیمارستان در سالهای اخیر با توجه به تک تخصصی بودن آن، از پرسنل مرکز تشکر کردند.
در ادامه آقای دکتر قدیری از خدمت خالصانه،صادقانه و همکاری چند ساله با آقای دکتر صادقی گفتندو برای ایشان آرزو سربلندی و پیشرفت کردند و ضمن آرزوی موفقیت برای آقای صباغیه به ایشان تبریک گفتند.
در پایان لوح سپاس آقای دکتر صادقی توسط آقای دکتر مبارکی و دکتر شریعت و دکتر احمدخانیها  تقدیم و هدیه­ ای برای قدردانی از زحمات ایشان از طرف اعضا هییت علمی و پرسنل بیمارستان اهدا شد و همچنین ابلاغ آقای صباغیه توسط معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، به ایشان تقدیم گردید.

دفعات مشاهده: 556 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر