برگزاری کارگروه افزایش درآمد و کاهش هزینه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳ |
نشست کارگروه افزایش درآمد و کاهش هزینه ها با حضور دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر حسین مبارکی معاون توسعه  مدیریت و منابع و دکتر نادر توکلی معاون درمان و جمعی از مدیران و رؤسای مالی شبکه ها و مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستانها  در سالن همایشهای رازی برگزار شد.
این نشست با بررسی سه محور امور قراردادها و برون سپاری و واگذاری و چالش ها در سطح واحدهای درمانی ،راهکارهای افزایش درآمد وطرح تکریم ارباب رجوع و رعایت منشور حقوق بیمار با تمرکز بر حقوق شهروندی برگزار شد.
در این نشست ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص استفاده از ظرفیت های موجود راکد و بلا استفاده، توسعه بخش های درآمدزای ارائه دهنده خدمات، توسعه فعالیت های درآمدزا، فعالیت بهبود کیفیت، توسعه کیفی منابع انسانی و فعالیت مدیریتی توضیحاتی ارائه نمود.
دکتر ناصری پور ضمن بیان این مطلب که با لا بردن بهره وری را در سر لوحه خود قرار دهیم ادامه داد: با بالا بردن بهره وری در سیستم امیدواریم  بتوانیم قدمهای مثبتی در زمینه شکوفایی در آموزش و پژوهش و خدمت رسانی فراهم کنیم.
در پایان حاضرین در جلسه به دو کارگروه امور قراردادها – مشکلات- برون سپاری و طرح تکریم ارباب رجوع و رعایت منشور حقوق بیمار و حقوق شهروندی تقسیم شدند تا راهکارها و پیشنهادهای اجرایی خود را ارائه دهند.

دفعات مشاهده: 654 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر