برگزاری بیست و چهارمین جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۴ |
بیست و چهارمین جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع روز سه شنبه مورخ 96/09/14 ساعت 7 صبح در دفتر معاونت توسعه برگزار شد. در این جلسه ترکیب جدید شورای مدیران معرفی شد که شامل 8 مدیریت ، 2 گروه و سالن همایش های رازی است. آقای دکتر مبارکی در ابتدای جلسه ضمن تأکید بر اهمیت کار تیمی، بر تصمیم گیری مشارکتی در زمینه مسائل معاونت توسعه تأکید کردند.
در ادامه با تشریح جایگاه و وظایف دبیرخانه امور مجامع، اذعان داشتند که دانشگاه ایران اولین دانشگاهی است که برای 38 مرکز هزینه مهم خود حسابرسی مستقل انجام می دهد و نسبت به برگزاری مجامع واحدهای حسابرسی شده خود اقدام نموده است که این امر دستاوردهای مهمی در خروجی و ارزش افزوده مطلوب و جمع آوری و تحلیل اطلاعات داشته است.
سپس در خصوص جایریزی تشکیلات دانشگاه، گردش کار در حوزه خرید نرم افزارهای موردنیاز، نحوه میزبانی میهمانان وزارت در سالن همایش های رازی و درآمدزایی از طریق بیلبوردها و فضاهای تبلیغاتی دانشگاه بحث و تبادل نظر شده و تصمیماتی اتخاذ گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 204 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر